Гарбузовий суп з креветками
Солодкувато – густуватий основа гарбузової юшки ідеально поєднується з креветками.
Інгредієнти:
- гарбуз – 320 г;
- зелень – 15 г;
- вершки – 210 мл;
- масло вершкове – 55 г;
- креветки тигрові – 11 шт.;
- перець;
- часник – 3 зубки.
Приготування:
- Гарбуз нарізати шматками товщиною два сантиметри.
- Залити водою. Проварити до м’якості.
- Нашаткувати зелень.
- Порубати часник.
- Включити блендер. Збити оранжевий овоч, попередньо зливши воду.
- Залити вершками. Закип’ятити.
- Розігріти в сковороді вершкове масло. Закинути часник.
- Помістити креветки. Обсмажити.
- Морепродукт повинен порожевіти.
- Помістити в суп.
- Присипати зеленню.