Татарські пиріжки – 7 рецептів

Татарські пиріжки «Кыстыбый»

Щоб приготувати традиційні татарські коржі з начинкою, будуть потрібні:

  • 200 мл молока;
  • яйця;
  • шматочки вершкового масла;
  • 280 г борошна;
  • 500 г картоплі;
  • цибулина;
  • трохи цукру і солі.

Покрокова інструкція приготування:

  • Цибуля подрібнюється і обсмажується.
  • Картопля відварюється, пюрируется і змішується з цибулею і половиною молока.
  • З решти молока, розтопленого масла, яйця, борошна і дрібок солі, цукру готується тісто, частини якого розкочуються колами.
  • У центр коржів викладається начинка, а потім формуються пиріжки.
  • Обсмажуються вироби на сухій сковороді з 2 сторін по 1,5-2 хвилини.
Дивіться також:  Як прикрасити торт фруктами – 6 варіантів прикраси торта в домашніх умовах
Прокрутка до верху