Татарські пиріжки «Кыстыбый»
Щоб приготувати традиційні татарські коржі з начинкою, будуть потрібні:
- 200 мл молока;
- яйця;
- шматочки вершкового масла;
- 280 г борошна;
- 500 г картоплі;
- цибулина;
- трохи цукру і солі.
Покрокова інструкція приготування:
- Цибуля подрібнюється і обсмажується.
- Картопля відварюється, пюрируется і змішується з цибулею і половиною молока.
- З решти молока, розтопленого масла, яйця, борошна і дрібок солі, цукру готується тісто, частини якого розкочуються колами.
- У центр коржів викладається начинка, а потім формуються пиріжки.
- Обсмажуються вироби на сухій сковороді з 2 сторін по 1,5-2 хвилини.