Татарські пиріжки – 7 рецептів

З картоплею з прісного тіста

Ситні пиріжки з доступного продуктового набору.

Інгредієнти:

  • 250 мл води;
  • 120 мл рослинного масла;
  • 700 р борошна;
  • 10 картоплин;
  • 3 цибулини;
  • трохи зелені, соди і солі.

Спосіб приготування:

  • З води, олії, борошна, соди і дрібки солі готується м’яке тісто.
  • Овочі та зелень подрібнюються, солятся.
  • Тісто розкочується досить тонким пластом, з якого вирізаються кола.
  • Разом з начинкою з тіста формуються пиріжки, які вирушають в гарячу духовку на 45 хвилин.

Отже, якщо захотілося урізноманітнити звичний раціон, то страви татарської кухні чудово впораються з цим завданням.

Дивіться також:  Торт «Пташине молоко» — 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху