Тісто для пиріжків в хлібопічці – 7 рецептів

На молочній сироватці

Що знадобиться:

  • молочна сироватка – 1,5 склянки;
  • цукор – 3 ст. ложки;
  • борошно – 2 склянки;
  • сух. дріжджі – 2 ч. ложки;
  • сіль – 1 ч. ложка;
  • раст. масло – 2 ст. ложки.

Так як сироватка має властивість вбирати в себе багато борошна, то розрахуйте її кількість так, щоб у вас залишалося з запасом. Надалі звертайте увагу на те, як буде замішуватися тісто і його консистенцію. Злегка підігрійте сироватку і вилийте її на дно чаші хлібопічки. Слідом кладуть цукор, сіль, масло і борошно просіюється. В середині у заглиблення, кладуть дріжджі.

Поставте відро після того, як покласти всі інгредієнти, в хлібопічку і виберіть програму замісу тіста. На це піде приблизно півтори години. Після завершення роботи пристрою залиште тісто, щоб воно піднялося.

Дивіться також:  Сніданки — 18 рецептів приготування: швидко і корисно!
Прокрутка до верху