З вареним згущеним молоком
Саме складне в приготуванні торта – це підготовка коржів. Необхідно витратити час, щоб приготувати і пропекти коржі. Але результат того вартий.

Інгредієнти:
- Сода – 1,5 ч. ложки;
- Борошно – 720 гр.;
- Цукор – 320 гр.;
- Молоко для просочення – 150 мл;
- Згущене молоко варене – 600 гр. для крему;
- Вершкове масло – 150 гр.;
- Яйце – 4 шт.;
- Мед – 6 ч. ложечок;
- Масло вершкове – 320 гр. для крему;
- Горіх волоський – 120 гр. для крему.
Приготування:
Масло розрізати. Покласти в ємність. Насипати цукор, залити мед.
Помістити на водяну баню. Всипати соду. Продукти побіліють і збільшаться. Прибрати з конфорки.
Охолодити.
Ввести яйця, збити.
Борошно засипати в рідину. Замісити.
Розрізати так, щоб вийшло дев’ять частин. Скрутити в кулі.
Розкачати. Вирізати коло.
Взяти вилку і наколоти тісто. Підготувати всі кулі. Тісто випікається швидко, і щоб не втрачати час, треба ставити відразу наступний корж.
Помістити в духову шафу. Температура 180 гр. Готувати за п’ять хвилин кожну частину.
Горіхи і один корж подрібнити.
Приготування крему:
Для крему необхідно м’яке масло, для цього варто заздалегідь вийняти його з холодильника. Помістити у блендер додавши згущене молоко. Збити.
Кожен коржик просочувати молоком і змащувати кремом. Коли всі частини зібрані, змастити ласощі кремом і посипати крихтами з горіхами.
Прибрати в холод.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10