Медовик з ванільним заварним кремом
Бездоганний смак при простому приготуванні. З заварним кремом, який має аромат ванілі, медовик виходить ніжний, в міру солодкий.

Інгредієнти:
- Ваніль – 1 стручок для крему;
- Борошно – 40 гр. для крему;
- Борошно – 450 гр.;
- Молоко – 400 мл для крему;
- Цукор – 250 гр.;
- Цукор – 75 гр. для крему;
- Масло вершкове – 100 гр.;
- Яйце – 3 шт.;
- Мед – 4 ч. ложечки;
- Жовток – 4 шт. для крему;
- Сода – 1 ч. ложка.
Приготування:
Взяти жароміцну ємність. Помістити олію, мед, цукор. Включити конфорку на мінімум. Все має закипіти.
Яйця розмішати.
Змішати з сумішшю.
Всипати борошно. Замісити.
Розрізати на п’ять частин.
Розкачати.
Випекти в духовій шафі при температурі 180 гр.
Приготування крему:
Молоко нагріти. Покласти ваніль. Всипати половину цукру. Закип’ятити.
Цукор і жовтки перемішати.
З молока дістати ваніль. Залити жовтки.
Проварити. Після загустіння прибрати з вогню.
Охолодити. Збити.
Промазати коржі. Зібрати шарами.
Охолодити шість годин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10