Торт медовик – 9 рецептів

Медовик з ванільним заварним кремом

Бездоганний смак при простому приготуванні. З заварним кремом, який має аромат ванілі, медовик виходить ніжний, в міру солодкий.

Інгредієнти:

  • Ваніль – 1 стручок для крему;
  • Борошно – 40 гр. для крему;
  • Борошно – 450 гр.;
  • Молоко – 400 мл для крему;
  • Цукор – 250 гр.;
  • Цукор – 75 гр. для крему;
  • Масло вершкове – 100 гр.;
  • Яйце – 3 шт.;
  • Мед – 4 ч. ложечки;
  • Жовток – 4 шт. для крему;
  • Сода – 1 ч. ложка.

Приготування:

  • Взяти жароміцну ємність. Помістити олію, мед, цукор. Включити конфорку на мінімум. Все має закипіти.
  • Яйця розмішати.
  • Змішати з сумішшю.
  • Всипати борошно. Замісити.
  • Розрізати на п’ять частин.
  • Розкачати.
  • Випекти в духовій шафі при температурі 180 гр.
  • Приготування крему:

  • Молоко нагріти. Покласти ваніль. Всипати половину цукру. Закип’ятити.
  • Цукор і жовтки перемішати.
  • З молока дістати ваніль. Залити жовтки.
  • Проварити. Після загустіння прибрати з вогню.
  • Охолодити. Збити.
  • Промазати коржі. Зібрати шарами.
  • Охолодити шість годин.
  • Дивіться також:  Мастика з маршмеллоу – 5 рецептів, як зробити мастику для торта в домашніх умовах
    Прокрутка до верху