Як приготувати бісквіт для торта в домашніх умовах?

Пишний бісквіт на 4 яйця

Слідуючи цим рецептом, ви отримаєте надзвичайно пишний, повітряний бісквіт для торта. Готується він просто, і не потрібно витрачати час на відділення білків і жовтків.

Вам знадобиться:

  • цукор — 150 гр;
  • чотири курячі яйця;
  • розпушувач — 14 гр;
  • борошно вищий сорт — 0,15 кг

Алгоритм дій:

  • Відразу увімкніть духовку і поставте її температурний режим на 180 градусів.
  • Беремо глибоку посуд, виливаємо жовтки разом з білками.
  • Проходимся по суміші міксером на великій потужності.
  • Як тільки яйця перетворяться в пишну піну, починаємо вводити цукор, не вимикаючи міксер.
  • Беремо сито і просіваємо через нього борошно в пишну яєчно-цукрову масу.
  • Додаємо розпушувач, продовжуємо збивати дерев’яною лопаткою.
  • Не сипте відразу все борошно, інакше бісквіт вийде твердим і важким. Краще просеивайте борошно в кілька підходів, в перервах перемішуючи масу.
  • Форму для запікання змащуємо шматочком масла, присипаємо борошном.
  • Страва готується 35 хвилин при 180 градусів духовки.
  • Готову здобу остуджуємо, обережно виймаємо з форми і ріжемо на коржі.
Дивіться також:  Бісквіт – класичний рецепт торта в духовці і 6 додаткових
Прокрутка до верху