Пишний бісквіт на 4 яйця
Слідуючи цим рецептом, ви отримаєте надзвичайно пишний, повітряний бісквіт для торта. Готується він просто, і не потрібно витрачати час на відділення білків і жовтків.
Вам знадобиться:
- цукор — 150 гр;
- чотири курячі яйця;
- розпушувач — 14 гр;
- борошно вищий сорт — 0,15 кг
Алгоритм дій:
- Відразу увімкніть духовку і поставте її температурний режим на 180 градусів.
- Беремо глибоку посуд, виливаємо жовтки разом з білками.
- Проходимся по суміші міксером на великій потужності.
- Як тільки яйця перетворяться в пишну піну, починаємо вводити цукор, не вимикаючи міксер.
- Беремо сито і просіваємо через нього борошно в пишну яєчно-цукрову масу.
- Додаємо розпушувач, продовжуємо збивати дерев’яною лопаткою.
- Не сипте відразу все борошно, інакше бісквіт вийде твердим і важким. Краще просеивайте борошно в кілька підходів, в перервах перемішуючи масу.
- Форму для запікання змащуємо шматочком масла, присипаємо борошном.
- Страва готується 35 хвилин при 180 градусів духовки.
- Готову здобу остуджуємо, обережно виймаємо з форми і ріжемо на коржі.