Як приготувати салат «Цезар» – 12 рецептів в домашніх умовах

Дієтичний рецепт приготування

Інгредієнти: 60 г тертого пармезану, свіжий часник за смаком, готові хрусткі крутони з білого хліба, великий м’ясистий помідор, качан салату «Ромен», 4 ст. ложки лимонного соку, 6 шт. філе анчоуса, 6 ст. ложок якісного оливкової олії, куряча грудка, 1 ч. ложка діжонської гірчиці, дрібна сіль.

  • Курка вариться або запікається в фользі, після чого дрібно ріжеться.
  • Філе риби, часник за смаком, сік лимона і гірчиця поміщаються в чашу блендера, після чого збиваються в густу однорідну масу.
  • У соус додається сіль і масло.
  • Салат крупно шинкуется, помідор довільно нарізати.
  • Всі підготовлені інгредієнти з’єднуються в салатниці і заливаються соусом.

Прикрашається закуска крутонами і тертим пармезаном.

Дивіться також:  Салат з квасолею та грибами — 8 рецептів приготування