Дієтичний рецепт приготування
Інгредієнти: 60 г тертого пармезану, свіжий часник за смаком, готові хрусткі крутони з білого хліба, великий м’ясистий помідор, качан салату «Ромен», 4 ст. ложки лимонного соку, 6 шт. філе анчоуса, 6 ст. ложок якісного оливкової олії, куряча грудка, 1 ч. ложка діжонської гірчиці, дрібна сіль.
- Курка вариться або запікається в фользі, після чого дрібно ріжеться.
- Філе риби, часник за смаком, сік лимона і гірчиця поміщаються в чашу блендера, після чого збиваються в густу однорідну масу.
- У соус додається сіль і масло.
- Салат крупно шинкуется, помідор довільно нарізати.
- Всі підготовлені інгредієнти з’єднуються в салатниці і заливаються соусом.
Прикрашається закуска крутонами і тертим пармезаном.