Як приготувати салат «Цезар» – 12 рецептів в домашніх умовах

Простий рецепт на швидку руку

Інгредієнти: 1 ч. ложка соку лимона, майонез, сухий часник, 120 г готових білих сухариків, 4 помідори черрі, 180 г твердого сиру, 4 листи пекінської капусти, велике філе курки, сіль.

  • Шматочки філе обсмажуються до рум’яності. Сир дрібно треться. Черрі ріжеться половинками, а капуста – тонкими смужками.
  • Всі компоненти з’єднуються.
  • Закуска присипається готовими сухариками.

Соус з майонезу, лимонного соку, сухого часнику і солі подається окремо.

З копченою куркою

Інгредієнти: пучок листя салату (найкраще – «Айсберг»), 70 г пармезану, 4 скибочки багета,2 копчених курячих стегенця, великий помідор, куряче яйце, 1 ч. ложка гірчиці, сік половинки лимона, італійські трави, дрібна сіль.

  • Для соусу: яйце некруто в блендері подрібнюється з лимонним соком і гірчицею. Суміш солиться, присипається приправами.
  • Кубики багета без скоринки обсушиваются на сухій сковороді.
  • Салат рветься руками, стегенце подрібнюється соломкою, сир треться, а томат ріжеться на великі часточки.

Всі складові поєднуються, посипаються сухариками і заправляють соусом.

Дивіться також:  Салат з вареної куркою – 11 рецептів