Простий рецепт на швидку руку
Інгредієнти: 1 ч. ложка соку лимона, майонез, сухий часник, 120 г готових білих сухариків, 4 помідори черрі, 180 г твердого сиру, 4 листи пекінської капусти, велике філе курки, сіль.
- Шматочки філе обсмажуються до рум’яності. Сир дрібно треться. Черрі ріжеться половинками, а капуста – тонкими смужками.
- Всі компоненти з’єднуються.
- Закуска присипається готовими сухариками.
Соус з майонезу, лимонного соку, сухого часнику і солі подається окремо.
З копченою куркою
Інгредієнти: пучок листя салату (найкраще – «Айсберг»), 70 г пармезану, 4 скибочки багета,2 копчених курячих стегенця, великий помідор, куряче яйце, 1 ч. ложка гірчиці, сік половинки лимона, італійські трави, дрібна сіль.
- Для соусу: яйце некруто в блендері подрібнюється з лимонним соком і гірчицею. Суміш солиться, присипається приправами.
- Кубики багета без скоринки обсушиваются на сухій сковороді.
- Салат рветься руками, стегенце подрібнюється соломкою, сир треться, а томат ріжеться на великі часточки.
Всі складові поєднуються, посипаються сухариками і заправляють соусом.