Цезар з пекінською капустою і куркою
Інгредієнти: 320 г пекінської капусти, 240 г курячої грудки, 90 г сиру, жменя готових білих сухариків, помідор, 80 мл соусу «Цезар», пара зубків часнику.
- Відварна грудка остуджується і ріжеться брусками.
- «Пекинка» шинкуется крупною соломкою, помідор нарізати довільно.
- Сир подрібнюється за допомогою терки.
- Всі інгредієнти з’єднуються в глибокій мисці.
Залишилося заправити готовий «Цезар» з куркою купівельними соусом, змішаним з подрібненим часником.
З яєчним соусом
Інгредієнти: два дуже великих курячих яєць, 1 ч. ложка солодкої гірчиці і стільки ж бджолиного меду, дрібку солі, 70 мл якісного оливкової олії, свіжовичавлений сік з половинки лимона, сухий часник за смаком, велика куряча грудка, соковитий, м’ясистий помідор, саморобні білі часникові сухарики, шматочок пармезану, пучок салатного листя.
- Яйця варяться в окропі не довше однієї хвилини. Після охолодження він подрібнюється блендером. Якщо після варіння яйця перебували в холодильнику, перед подрібненням їх потрібно залишити на кілька годин при кімнатній температурі.
- У блендер відправляється також мед, часник, гірчиця, сіль, сік лимона і оливкову олію. Всі інгредієнти ще раз з’єднуються.
- Шматочки грудки обсмажують на сковорідці або готуються на грилі.
- Помідор крупно ріжеться.
- Салатні листя рвуться прямо руками.
- Підготовлені продукти з’єднуються, посипаються дуже дрібно тертим сиром і сухариками, а також щедро поливається соусом.
Додаткова сіль закуски не потрібно. За смаком можна присипати салат і подрібненими волоськими горіхами.