Як приготувати салат «Цезар» – 12 рецептів в домашніх умовах

Цезар з пекінською капустою і куркою

Інгредієнти: 320 г пекінської капусти, 240 г курячої грудки, 90 г сиру, жменя готових білих сухариків, помідор, 80 мл соусу «Цезар», пара зубків часнику.

  • Відварна грудка остуджується і ріжеться брусками.
  • «Пекинка» шинкуется крупною соломкою, помідор нарізати довільно.
  • Сир подрібнюється за допомогою терки.
  • Всі інгредієнти з’єднуються в глибокій мисці.

Залишилося заправити готовий «Цезар» з куркою купівельними соусом, змішаним з подрібненим часником.

З яєчним соусом

Інгредієнти: два дуже великих курячих яєць, 1 ч. ложка солодкої гірчиці і стільки ж бджолиного меду, дрібку солі, 70 мл якісного оливкової олії, свіжовичавлений сік з половинки лимона, сухий часник за смаком, велика куряча грудка, соковитий, м’ясистий помідор, саморобні білі часникові сухарики, шматочок пармезану, пучок салатного листя.

  • Яйця варяться в окропі не довше однієї хвилини. Після охолодження він подрібнюється блендером. Якщо після варіння яйця перебували в холодильнику, перед подрібненням їх потрібно залишити на кілька годин при кімнатній температурі.
  • У блендер відправляється також мед, часник, гірчиця, сіль, сік лимона і оливкову олію. Всі інгредієнти ще раз з’єднуються.
  • Шматочки грудки обсмажують на сковорідці або готуються на грилі.
  • Помідор крупно ріжеться.
  • Салатні листя рвуться прямо руками.
  • Підготовлені продукти з’єднуються, посипаються дуже дрібно тертим сиром і сухариками, а також щедро поливається соусом.

Додаткова сіль закуски не потрібно. За смаком можна присипати салат і подрібненими волоськими горіхами.

Дивіться також:  Салат з морської капусти – 6 корисних рецептів