Як зварити суп гороховий – 13 докладних рецептів

Пісний суп гороховий

Для тих, хто дотримується пісні дні, чудово підійде цей рецепт супу.

Інгредієнти:

  • Середземноморські трави;
  • Вода – 2 літри для замочування;
  • Лаврушка;
  • Горох – 1 склянка;
  • Масло для піджарки;
  • Кріп;
  • Картопля – 2 шт. великі;
  • Кмин;
  • Морква – 1 великий плід;
  • Цибулина – 2 шт. середнього розміру;
  • Для сухариків білий хліб – 2 шматочки;
  • Чорний перець – 5 горошин;
  • Сіль;
  • Вода – 2 літри для супу.

Приготування:

  • Замочити горох у воді.
  • Очистити цибулю. Нарізати шматками.
  • Моркву почистити. Натерти.
  • З картоплі зрізати шкірку. Нарізати кубиками.
  • Хліб нарізати шматками. Помістити на деко. Помістити в гарячу духову шафу. Висушити. На це потрібно приблизно 10 хвилин.
  • Підсмажити цибулю до прозорості.
  • Покласти моркву в цибульну піджарку. Згасити хвилин 12.
  • Злити воду з гороху. Промити.
  • Залити літр води. Поварити дві години.
  • Перемістити зажарку і картоплю до горошинам.
  • Засипати спеції. Долити воду.
  • Поварити чверть години. Посолити. Розмішати.
Дивіться також:  Пісне меню – смачні рецепти під час посту!
Прокрутка до верху