Як зварити на курячому бульйоні?
Це суп за рецептом відомої телеведучої Юлії Висоцької.
Інгредієнти:
- Сушена морква;
- Зелений горох колотий – 150 г;
- Цибуля сушена;
- Картопля – 3 шт.;
- Селера сушений;
- Паприка;
- Шпинат сушений;
- Стегна курячі – 2 шт.;
- Коріандр;
- Кмин мелений;
- Вода – 1500 мл;
- Сіль;
- Лимон — четвертинка.
Приготування:
- Стегна промити. Помістити в каструлю. Залити водою.
- М’ясо дістати. Бульйон процідити. Поставити назад на вогонь. Закип’ятити.
- Картоплю очистити. Нарізати. Закинути в бульйон.
- Засипати сушені трави, овочі і спеції.
- Проварити до готовності картоплі.
- Лимон нарізати. Покласти в суп.