Як зварити суп гороховий – 13 докладних рецептів

Як зварити на курячому бульйоні?

Це суп за рецептом відомої телеведучої Юлії Висоцької.



Інгредієнти:

  • Сушена морква;
  • Зелений горох колотий – 150 г;
  • Цибуля сушена;
  • Картопля – 3 шт.;
  • Селера сушений;
  • Паприка;
  • Шпинат сушений;
  • Стегна курячі – 2 шт.;
  • Коріандр;
  • Кмин мелений;
  • Вода – 1500 мл;
  • Сіль;
  • Лимон — четвертинка.

Приготування:

  • Стегна промити. Помістити в каструлю. Залити водою.
  • М’ясо дістати. Бульйон процідити. Поставити назад на вогонь. Закип’ятити.
  • Картоплю очистити. Нарізати. Закинути в бульйон.
  • Засипати сушені трави, овочі і спеції.
  • Проварити до готовності картоплі.
  • Лимон нарізати. Покласти в суп.
Дивіться також:  Як варити макарони
Прокрутка до верху