Як зварити суп гороховий – 13 докладних рецептів

Рецепт приготування по-скандинавськи

У кожного народу є свій варіант приготування цієї страви. Спробуйте приготувати ніжний супчик по-скандинавськи.

Інгредієнти:

  • Кріп – 20 г;
  • Горох сухий – 460 м;
  • Запашний перець – 2 горошини;
  • Петрушка – 20 г;
  • Вода – 2,2 літра;
  • Перець мелений чорний;
  • Реберця – 500 г;
  • Сіль;
  • Цибуля – 1 цибулина;
  • Морква – 1 шт.;
  • Чорний перець – 2 горошини;
  • Чебрець сушений – 1 ч. ложка.

Приготування:

  • Горох промити. Замочити у воді годин на шість.
  • Воду злити.
  • Перекласти горошини в каструлю. Влити воду.
  • Цибулю очистити. Нашаткувати. Підсмажити до рум’яного кольору.
  • Моркву почистити. Натерти. Додати до цибулі. Протушкувати
  • Через годину після початку варіння гороху додати реберця. Проварюють півгодини.
  • Дістати ребра. Охолодити. Нарізати порційно. Відправити назад в бульйон.
  • Засмажку покласти в каструлю. Посолити.
  • Петрушку нарізати. Помістити в суп.
  • Додати спеції, перемішати.
  • Подрібнити кріп. Засипати в суп.
  • Накрити кришкою. Подавати через чверть години.
Дивіться також:  Вегетаріанський плов – Рецепт з фото
Прокрутка до верху