В шоколадній глазурі
Глазур краще зробити з молочного шоколаду, він буде більш плавно поєднуватися з ніжною серцевиною.
Всього буде потрібно:
- 100 г шоколаду;
- 100 мл молока;
- 10 г желатину;
- 100 мл жирних вершків (більше 30%);
- 80 г цукрової пудри.
Форму краще взяти силіконову.
Ось як це готується:
- Шоколад розтоплюємо, наливаємо тонким шаром на дно форми (не весь, половину). Ставимо в морозилку на 10 хвилин.
- Міксером збиваємо цукрову пудру з вершками.
- Розчиняємо Желатин в теплому молоці, вливаємо розчин у «напудрені» вершки. Остуджуємо.
- До того моменту, коли желатиново-вершкова суміш готова, як раз можна вийняти форму з шоколадом з морозилки. Викладаємо в неї суміш, зверху заливаємо рештою шоколадом і відправляємо в морозилку на 30 хвилин.