Тарталетки з тунцем на святковий стіл
Тарталетки з тунцем на святковий стіл приготує будь-хто. Нескладний процес займе лише півгодини. Ніжна начинка в пісочному тесті виглядає приголомшливо. Будь-який захід із такою закускою запам’ятається надовго. Всі залишаться під незабутнім враженням від того, як прості продукти перетворюються на шикарне частування.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Тунець консервований – 200 гр.
- Тарталетки пісочні – 8 шт.
- Діжонська гірчиця – 1 ст.
- Яйця відварені – 3 шт.
- Маслини – для подачі.
- Цибуля зелена – 0,5 пучка.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Збираємо продукти. Відварюємо яйця. У мене категорії С0-С1. Охолодивши, очищаємо від шкаралупи. Відокремлюємо білки від жовтків. Зварені білки прибираємо та використовуємо для приготування інших закусок чи салатів.
Крок 2. Відкоркувати банку з тунцем, виливаємо розсіл. Вміст перекладаємо в миску та подрібнюємо вилкою.
Крок 3. Сполоснувши пір’я цибулі, подрібнюємо.
Крок 4. Жовтки додаємо до тунця та розминаємо. Для одноріднішої консистенції можна подрібнити блендером. Висипаємо рубану цибулю та заправляємо діжонською гірчицею.
Крок 5. Солимо і перчимо. Якщо начинка здається сухою, для соковитості присмачуємо оливковою олією.
Крок 6. Тарталетки наповнюємо апетитною начинкою. Начинку можна відсадити за допомогою мішка або шприца. Декоруємо рубаною цибулею.
Крок 7. Готуємо гарну тарілку. Розміщуємо тарталетки. Маслини ріжемо кільцями. Розкладаємо зверху на начинку. У центр капаємо гірчицю. Прикрашаємо пір’ячками цибулі.
Крок 8. Розміщуємо на столі. Смачного!