Заварний крем – класичний рецепт і 9 варіантів

Сирний заварний крем

Необхідні інгредієнти:

  • цукровий пісок — 100 гр;
  • сода — 4 гр;
  • два яєчних жовтки;
  • сир — 500 гр;
  • масло вершкове — 100 гр.

Покрокове приготування:

  • За півгодини до готування виймаємо з холодильника шматочки вершкового масла. Вони мають розм’якнути.
  • Сир засипаємо в блендер і подрібнюємо в однорідну сирну масу.
  • У нього кладемо масло, насипати соду, виливаємо жовтки.
  • Все перемішуємо і залишаємо в такому вигляді під марлею на 3 години.
  • Як тільки пройде час, ставимо суміш на водяну баню на 10 хвилин.
  • Насипаємо цукор і перемішуємо суміш виделкою.
  • Як тільки цукор повністю розчиниться, остуджуємо і ставимо ємність на полицю в холодильнику.
  • Такий крем використовується для важких тортів. З нього можна зробити повноцінний десерт, помістивши у красиву форму, прикрасивши шматочками ягід та фруктів.
  • Дивіться також:  Закваска для хліба – 8 рецептів як зробити закваску