Бомбова капуста швидкого приготування в гарячому розсолі
Результатом витрачених 15 хвилин стане апетитна, соковита маринована овочева закуска.
Для виконання рецепта необхідно підготувати:
- капустяну головку в 3 кг;
- велику морквину;
- 4 зубчики часнику;
- 250 мл рослинного масла;
- 200 мл оцту;
- 1,5 л води;
- 200 г цукрового піску;
- 50 г солі;
- спеції.
Готується закуска таким чином:
- Капустяний качан шинкуется, коренеплід натирається, а часникові зубки товчуться.
- Овочева нарізка перемішується і трамбується у стерильну ємність.
- У каструлю з водою всипати цукровий пісок, сіль, спеції, вливається соняшникову олію.
- При закипанні в основу під маринад вводиться оцет.
- Через 2 – 3 хвилини овочі заливаються розсолом.
- Коли банку охолоне, капусту можна подавати до столу.