Бомбова капуста швидкого приготування – 7 рецептів

Бомбова капуста швидкого приготування в гарячому розсолі

Результатом витрачених 15 хвилин стане апетитна, соковита маринована овочева закуска.

Для виконання рецепта необхідно підготувати:

  • капустяну головку в 3 кг;
  • велику морквину;
  • 4 зубчики часнику;
  • 250 мл рослинного масла;
  • 200 мл оцту;
  • 1,5 л води;
  • 200 г цукрового піску;
  • 50 г солі;
  • спеції.

Готується закуска таким чином:

  • Капустяний качан шинкуется, коренеплід натирається, а часникові зубки товчуться.
  • Овочева нарізка перемішується і трамбується у стерильну ємність.
  • У каструлю з водою всипати цукровий пісок, сіль, спеції, вливається соняшникову олію.
  • При закипанні в основу під маринад вводиться оцет.
  • Через 2 – 3 хвилини овочі заливаються розсолом.
  • Коли банку охолоне, капусту можна подавати до столу.
Дивіться також:  Салат з капусти з морквою — 9 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху