“Бетонний” ганаш для покриття торта
“Бетонний” ганаш для покриття торта – це ідеальне рішення для вашого десерту. Такий ганаш зручний у роботі, стабільний, не тече і дозволяє зробити рівну поверхню з боків торта. Основний секрет полягає у правильному складі інгредієнтів. А сам процес приготування простий та зрозумілий.
Час приготування – 25 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 1.
Інгредієнти:
- Сироп глюкози – 25 грн.
- Какао-масло – 40 гр.
- Олія вершкове – 180 гр.
- Шоколад білий – 350 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким. Глюкозний сироп можна зварити самостійно, але краще купити готовий.
Крок 2. Розтопіть какао-масло.
Крок 3. У ємність із гарячим какао-олією викладіть шматочки білого шоколаду. Перемішуйте інгредієнти лопаткою, щоб шоколад швидше розтанув.
Крок 4. Після того, як шоколад розтане, відставте масу набік, щоб вона охолола до температури 25-26 градусів.
Крок 5. Далі в шоколадну масу додайте м’яке масло і збийте вміст миски міксером, поступово збільшуючи швидкість.
Крок 6. Потім влийте глюкозний сироп і продовжуйте збивати міксером масу.
Крок 7. Бетонний ганаш спочатку може здатися рідкуватим, але він легко застигає на охолодженій поверхні торта. Рекомендується наносити покриття на торт у три етапи. Смачного!