Ганаш – 10 рецептів крему для вирівнювання та покриття торта

“Бетонний” ганаш для покриття торта

“Бетонний” ганаш для покриття торта – це ідеальне рішення для вашого десерту. Такий ганаш зручний у роботі, стабільний, не тече і дозволяє зробити рівну поверхню з боків торта. Основний секрет полягає у правильному складі інгредієнтів. А сам процес приготування простий та зрозумілий.

Час приготування – 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 1.

Інгредієнти:

  • Сироп глюкози – 25 грн.
  • Какао-масло – 40 гр.
  • Олія вершкове – 180 гр.
  • Шоколад білий – 350 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким. Глюкозний сироп можна зварити самостійно, але краще купити готовий.

Крок 2. Розтопіть какао-масло.

Крок 3. У ємність із гарячим какао-олією викладіть шматочки білого шоколаду. Перемішуйте інгредієнти лопаткою, щоб шоколад швидше розтанув.

Крок 4. Після того, як шоколад розтане, відставте масу набік, щоб вона охолола до температури 25-26 градусів.

Крок 5. Далі в шоколадну масу додайте м’яке масло і збийте вміст миски міксером, поступово збільшуючи швидкість.

Крок 6. Потім влийте глюкозний сироп і продовжуйте збивати міксером масу.

Крок 7. Бетонний ганаш спочатку може здатися рідкуватим, але він легко застигає на охолодженій поверхні торта. Рекомендується наносити покриття на торт у три етапи. Смачного!

Дивіться також:  Безе - 10 рецептів приготування класичного безе в домашніх умовах