Гарячі бутерброди – 10 смачних рецептів

Гарячі бутерброди з сиром та ковбасою на сковорідці

Гарячі бутерброди з сиром та ковбасою на сковороді, для ситості доповнені смаженим яйцем – це не тільки неймовірно смачно, але ще й дуже ситно! З’ївши на сніданок лише один такий бутерброд, ви не відчуватимете неприємне почуття голоду до обіду!

Час приготування – 15-20 хв.

Час приготування – 7 хв.

Порції – 1.

Інгредієнти:

  • Хліб – 2 скибочки.
  • Ковбаса варена – 2 скибочки.
  • Сир твердий – 2 скибочки.
  • Яйця – 1 шт.
  • Рукола – до смаку.
  • Олія соняшникова – для смаження.
  • Сіль за смаком.
  • Спеції – до смаку.

Для соусу:

  • Сметана – 100 мл.
  • Яйця – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 10 гр.
  • Гірчиця російська – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Одне куряче яйце відварюємо круто, остуджуємо та очищаємо. Відокремлюємо білок від жовтка, жовток розтираємо разом зі сметаною та гірчицею. Білок не знадобиться.

Крок 2. Також присмачуємо соус невеликою кількістю цукрового піску та інтенсивно перемішуємо. Якщо час дозволяє, то охолоджуємо склад у холодильнику протягом 20-30 хвилин.

Крок 3. Паралельно на рослинній олії підрум’янюємо скибочки ковбаси, смажимо яєчню, приправивши яйце улюбленими спеціями та сіллю.

Крок 4. Хліб підсушуємо на сухій сковороді, зверху одного шматочка наносимо соус, кладемо промиту та обсушену зелень, смажене яйце, ковбасу та сир.

Крок 5. Накриваємо другою скибочкою хліба і знімаємо пробу. Смачного!

Дивіться також:  Засолювання ікри горбуші - 10 швидких та смачних рецептів із замороженої риби в домашніх умовах