Капуста по-корейськи – 7 рецептів приготування

Рецепт з пекінської капусти

Пекінська капуста по-корейськи робиться ще простіше, ніж звичайна.

Її можна подавати відразу або робити заготівлі на холоду.

Необхідні продукти:

  • два кілограми пекінської капусти;
  • 200 грам солі;
  • один гострий червоний перець;
  • два зубчики часнику.

Процес приготування:

  • Овоч промиваємо, ділимо на листя і нарізаємо їх тонкими смужками.
  • Потім добре присипаємо всі шматочки сіллю і залишаємо на добу для просочення. Після цього ретельно змиваємо залишки солі. За бажанням, капусту можна порізати і більш дрібно — тоді її буде зручніше подавати.
  • Подрібніть часник через прес і з’єднайте з шматками червоного перцю так, щоб було рівне співвідношення. Отриманою масою знову натріть все листя.
  • Тримайте страву спочатку в теплі добу, а потім приберіть в холодильник.
Дивіться також:  Салати на святковий стіл – 15 найбільш смачних рецептів