Рецепт з пекінської капусти
Пекінська капуста по-корейськи робиться ще простіше, ніж звичайна.
Її можна подавати відразу або робити заготівлі на холоду.
Необхідні продукти:
- два кілограми пекінської капусти;
- 200 грам солі;
- один гострий червоний перець;
- два зубчики часнику.
Процес приготування:
- Овоч промиваємо, ділимо на листя і нарізаємо їх тонкими смужками.
- Потім добре присипаємо всі шматочки сіллю і залишаємо на добу для просочення. Після цього ретельно змиваємо залишки солі. За бажанням, капусту можна порізати і більш дрібно — тоді її буде зручніше подавати.
- Подрібніть часник через прес і з’єднайте з шматками червоного перцю так, щоб було рівне співвідношення. Отриманою масою знову натріть все листя.
- Тримайте страву спочатку в теплі добу, а потім приберіть в холодильник.