Маринована цибуля в оцті – 10 смачних рецептів швидкого приготування

Маринована цибуля в яблучному оцті

Маринована цибуля в яблучному оцті приємно здивує вас особливою соковитістю та приємним смаком. Готовий цибульний продукт можна додавати в салати або подавати до гарячих страв, разом з оселедцем і копченостями. Спробуйте самі приготувати апетитне та оригінальне частування!

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Оцет яблучний – 1 ст.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо велику і красиву цибулю без пошкоджень.

Крок 2. Очищаємо овоч від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Ріжемо тонко, але щоб кільця не розривалися.

Крок 3. Перекладаємо цибулю у зручний посуд і посипаємо сіллю.

Крок 4. Також сюди додаємо чорний мелений перець.

Крок 5. Заливаємо це все яблучним оцтом.

Крок 6. Також доповнюємо оливковою олією. Добре все перемішуємо і прибираємо на 1:00 в холодильник.

Крок 7. Маринована цибуля в яблучному оцті готова. Подавайте до столу або додайте до домашніх страв!

Дивіться також:  Слабосолона сьомга - 10 рецептів у домашніх умовах