Маринована цибуля в яблучному оцті
Маринована цибуля в яблучному оцті приємно здивує вас особливою соковитістю та приємним смаком. Готовий цибульний продукт можна додавати в салати або подавати до гарячих страв, разом з оселедцем і копченостями. Спробуйте самі приготувати апетитне та оригінальне частування!
Час готування – 1 година 10 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Оцет яблучний – 1 ст.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо велику і красиву цибулю без пошкоджень.
Крок 2. Очищаємо овоч від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Ріжемо тонко, але щоб кільця не розривалися.
Крок 3. Перекладаємо цибулю у зручний посуд і посипаємо сіллю.
Крок 4. Також сюди додаємо чорний мелений перець.
Крок 5. Заливаємо це все яблучним оцтом.
Крок 6. Також доповнюємо оливковою олією. Добре все перемішуємо і прибираємо на 1:00 в холодильник.
Крок 7. Маринована цибуля в яблучному оцті готова. Подавайте до столу або додайте до домашніх страв!