Маринована цибуля з оцтом та кропом
Маринована цибуля з оцтом та кропом відрізняється не тільки цікавим смаком, але й дивовижним ароматом. Така апетитна закуска точно урізноманітнить ваш домашній або святковий стіл. Готову цибулю можна подавати до гарячих страв, оселедця та інших солоних страв.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Цибуля червона – 3 шт.
- Оцет бальзамічний – 2 ст.
- Укроп – 40 гр.
- Цукор-пісок – 2 ч.л.
- Олія – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо красиву цибулю (білу або червону) без пошкоджень і очищаємо її від лушпиння.
Крок 2. Далі овоч обробляємо на акуратні кільця і промиваємо в теплій воді, щоб прибрати зайву гіркоту.
Крок 3. Також підготуємо решту продуктів для маринування.
Крок 4. Кількість цибулі викладаємо в глибоку ємність, поливаємо оцтом бальзамічним і доповнюємо цукром. Добре перемішуємо.
Крок 5. Сюди ж відправляємо дрібно порубаний ароматний свіжий кріп і олію.
Крок 6. Добре все перемішуємо і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.
Крок 7. Маринована цибуля з оцтом і кропом готова. Подавайте до столу та спробуйте!