Маринована цибуля в оцті – 10 смачних рецептів швидкого приготування

Маринована цибуля з оцтом та кропом

Маринована цибуля з оцтом та кропом відрізняється не тільки цікавим смаком, але й дивовижним ароматом. Така апетитна закуска точно урізноманітнить ваш домашній або святковий стіл. Готову цибулю можна подавати до гарячих страв, оселедця та інших солоних страв.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Цибуля червона – 3 шт.
  • Оцет бальзамічний – 2 ст.
  • Укроп – 40 гр.
  • Цукор-пісок – 2 ч.л.
  • Олія – ​​1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо красиву цибулю (білу або червону) без пошкоджень і очищаємо її від лушпиння.

Крок 2. Далі овоч обробляємо на акуратні кільця і ​​промиваємо в теплій воді, щоб прибрати зайву гіркоту.

Крок 3. Також підготуємо решту продуктів для маринування.

Крок 4. Кількість цибулі викладаємо в глибоку ємність, поливаємо оцтом бальзамічним і доповнюємо цукром. Добре перемішуємо.

Крок 5. Сюди ж відправляємо дрібно порубаний ароматний свіжий кріп і олію.

Крок 6. Добре все перемішуємо і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

Крок 7. Маринована цибуля з оцтом і кропом готова. Подавайте до столу та спробуйте!

Дивіться також:  Рулет з лаваша – 10 простих і смачних рецептів рулету з лаваша з різними начинками