Цезар з пекінською капустою і куркою
Список продуктів:
- одна куряча грудка;
- шість дрібних помідорів типу сорту черрі;
- три скибочки хліба;
- капуста — 100 гр;
- два перепелиних яйця;
- сир — 50 гр;
- два зубчики часнику;
- щіпка солі;
- лимонний сік;
- два курячих яйця;
- гірчиця — 8 гр.
Особливості приготування:
- Ріжемо філе соломкою.
- Пасеруємо соломку на сковороді 10 хвилин з додаванням солі.
- Дрібно шаткуємо пекінську капусту.
- Варимо протягом 10 хвилин перепелині яйця.
- Заправка для цезаря робиться так: кип’ятимо воду, в неї опускаємо на одну хвилини курячі яйця і дістаємо їх. Розбиваємо яйця в окрему миску, трохи збиваємо і додаємо до них гірчицю і сік лимона. Змішуємо. Наливаємо оливкову олію і обробляємо в блендері.
- Шматочки білого хліба румяним в духовці, а після обсмажуємо на сковороді.
- Викладаємо в салатницю шматочки капусти, курки і соус. Перемішуємо.
- Додаємо часточки помідорів і тертий сир.
- Викладаємо цю масу на тарілку, обкладаємо половинками перепелиних яєць і посипаємо сухарями.