Салат цезар з куркою – 10 рецептів приготування в домашніх умовах

Цезар з пекінською капустою і куркою

Список продуктів:

  • одна куряча грудка;
  • шість дрібних помідорів типу сорту черрі;
  • три скибочки хліба;
  • капуста — 100 гр;
  • два перепелиних яйця;
  • сир — 50 гр;
  • два зубчики часнику;
  • щіпка солі;
  • лимонний сік;
  • два курячих яйця;
  • гірчиця — 8 гр.

Особливості приготування:

  • Ріжемо філе соломкою.
  • Пасеруємо соломку на сковороді 10 хвилин з додаванням солі.
  • Дрібно шаткуємо пекінську капусту.
  • Варимо протягом 10 хвилин перепелині яйця.
  • Заправка для цезаря робиться так: кип’ятимо воду, в неї опускаємо на одну хвилини курячі яйця і дістаємо їх. Розбиваємо яйця в окрему миску, трохи збиваємо і додаємо до них гірчицю і сік лимона. Змішуємо. Наливаємо оливкову олію і обробляємо в блендері.
  • Шматочки білого хліба румяним в духовці, а після обсмажуємо на сковороді.
  • Викладаємо в салатницю шматочки капусти, курки і соус. Перемішуємо.
  • Додаємо часточки помідорів і тертий сир.
  • Викладаємо цю масу на тарілку, обкладаємо половинками перепелиних яєць і посипаємо сухарями.
Дивіться також:  Салат з капусти — 11 рецептів приготування салату