Салат з червоною рибою і авокадо
Можна придбати малосольну сьомгу або засолити рибу самостійно. Відокремте м’якоть від луски і кісток.
Натріть рибу сіллю з розрахунку 20 г солі на 100 г м’якоті. Помістіть сьомгу в холодильник на 1-2 години.
Якщо ви хочете приготувати більш солону рибу, то збільште кількість солі в 2 рази.
Інгредієнти:
- сьомга – 235 г;
- авокадо – 1 штука;
- локшина-фунчоза – 110 г;
- помідори черрі – 3 штуки;
- соєвий соус за смаком.
Приготування:
- Сьомгу наріжте гострим ножем на довгасті шматочки довжиною 2-3 див.
- Авокадо звільніть від шкірки і кісточки, м’якоть нарубайте соломкою.
- Локшину відварити в підсоленому окропі 2-3 хвилини, процідіть, остудіть.
- Помідори розріжте на половинки.
- Змішайте всі інгредієнти, додаючи соєвий соус.
Викладіть страву на широке блюдо, краю салатниці задекоріруйте чорносливом, журавлиною, лимонними часточками. Салат з сьомгою і авокадо прикрасьте гілочкою кінзи або дрібно нарубаним сиром.