Салат з авокадо – 16 рецептів приготування

Салат з червоною рибою і авокадо

Можна придбати малосольну сьомгу або засолити рибу самостійно. Відокремте м’якоть від луски і кісток.

Натріть рибу сіллю з розрахунку 20 г солі на 100 г м’якоті. Помістіть сьомгу в холодильник на 1-2 години.

Якщо ви хочете приготувати більш солону рибу, то збільште кількість солі в 2 рази.

Інгредієнти:

  • сьомга – 235 г;
  • авокадо – 1 штука;
  • локшина-фунчоза – 110 г;
  • помідори черрі – 3 штуки;
  • соєвий соус за смаком.

Приготування:

  • Сьомгу наріжте гострим ножем на довгасті шматочки довжиною 2-3 див.
  • Авокадо звільніть від шкірки і кісточки, м’якоть нарубайте соломкою.
  • Локшину відварити в підсоленому окропі 2-3 хвилини, процідіть, остудіть.
  • Помідори розріжте на половинки.
  • Змішайте всі інгредієнти, додаючи соєвий соус.

Викладіть страву на широке блюдо, краю салатниці задекоріруйте чорносливом, журавлиною, лимонними часточками. Салат з сьомгою і авокадо прикрасьте гілочкою кінзи або дрібно нарубаним сиром.

Дивіться також:  Салат з сухарикими і копченою ковбасою – 7 рецептів