Салат з авокадо і куркою – 9 рецептів

Теплий салат з куркою, авокадо і руколою

Необхідні продукти:

  • ложка оливкової олії;
  • маринад для гриля;
  • ч. л. кунжуту;
  • одне авокадо;
  • одне куряче філе.

Процес приготування:

  • Курятину промиваємо, видаляємо з неї все зайве і нарізаємо на кубики. Покриваємо їх маринадом і даємо настоятися приблизно 30 хвилин. Після цього викладаємо м’ясо на гарячу сковороду і обсмажуємо до красивого золотистого кольору.
  • Авокадо очищаємо, прибираємо з нього кісточку і ріжемо м’якоть на невеликі шматочки. Змішуємо їх з м’ясом і руколою, приправляємо кунжутом і подаємо.
Дивіться також:  Крабовий салат з капустою – 6 рецептів приготування