Салат з авокадо і огірком – 8 смачних рецептів приготування

Закуска з куркою

На півкіло відвареної курячої грудки підготуйте наступні продукти:

  • червона квасоля в томатному соусі – 1 стандартна банку;
  • листя кучерявого салату – 1 пучок;
  • Сулугуні – 150 г;
  • мелений кмин і коріандр – по 1 щіпці;
  • авокадо – 1 фрукт;
  • сік лимона – 1 дес. ложка;
  • асорті рубаної зелені – 1 дес. ложка.

Приготування:

  • Варену курятину розібрати на окремі волокна. Відправити їх в глибоку сковорідку разом з бобовими і всім томатним соусом з банки. Гарненько прогріти інгредієнти разом.
  • Сулугуні спочатку нарізати поперек. Потім розібрати на окремі волокна. Якщо сир виявився сильно солоним, можна вимочити його у воді півгодини.
  • Авокадо очистити від усього зайвого. Решту перебити з допомогою блендера разом із зеленню, спеціями і цитрусовим фрешем.
  • Крупно порвати салатні листя. Розкласти на тарілці. Зверху розподілити вміст сковорідки і волокна сиру.
  • Полити закуску соусом з авокадо.

Такий оригінальний салат можна подавати як в теплом, так і в холодному вигляді.

Дивіться також:  Кабачки по-корейськи – 7 найсмачніших рецептів швидкого приготування
Прокрутка до верху