Закуска з куркою
На півкіло відвареної курячої грудки підготуйте наступні продукти:
- червона квасоля в томатному соусі – 1 стандартна банку;
- листя кучерявого салату – 1 пучок;
- Сулугуні – 150 г;
- мелений кмин і коріандр – по 1 щіпці;
- авокадо – 1 фрукт;
- сік лимона – 1 дес. ложка;
- асорті рубаної зелені – 1 дес. ложка.
Приготування:
- Варену курятину розібрати на окремі волокна. Відправити їх в глибоку сковорідку разом з бобовими і всім томатним соусом з банки. Гарненько прогріти інгредієнти разом.
- Сулугуні спочатку нарізати поперек. Потім розібрати на окремі волокна. Якщо сир виявився сильно солоним, можна вимочити його у воді півгодини.
- Авокадо очистити від усього зайвого. Решту перебити з допомогою блендера разом із зеленню, спеціями і цитрусовим фрешем.
- Крупно порвати салатні листя. Розкласти на тарілці. Зверху розподілити вміст сковорідки і волокна сиру.
- Полити закуску соусом з авокадо.
Такий оригінальний салат можна подавати як в теплом, так і в холодному вигляді.