З консервованим тунцем
Завдяки поєднанню тунця з консервованою квасолею салат викличе у всіх захоплення!
Необхідні продукти:
- тунець (консерви) — 180 г;
- біла квасоля — 300 г;
- свіжі огірки — 2 шт.;
- зелень кропу;
- 4 яйця;
- сіль — за смаком.
Технологія приготування:
- Із тунця злити масло. Його не варто викидати – воно знадобиться для заправки салату.
- Консерви розім’яти виделкою.
- З огірків вийняти м’якоть і нарізати її соломкою. Яйця зварити і натерти на тертці.
- У салатницю викласти квасолю, додати до неї тунець, яйця і огірки.
- Влити масло з тунця, а якщо його мало, додати трохи оливкової або рослинного.
- Покласти нарізаний кріп, все перемішати.
Подається така закуска в свежеприготовленном вигляді.