Салат з білої квасолі консервованої – 8 рецептів

З консервованим тунцем

Завдяки поєднанню тунця з консервованою квасолею салат викличе у всіх захоплення!

Необхідні продукти:

  • тунець (консерви) — 180 г;
  • біла квасоля — 300 г;
  • свіжі огірки — 2 шт.;
  • зелень кропу;
  • 4 яйця;
  • сіль — за смаком.

Технологія приготування:

  • Із тунця злити масло. Його не варто викидати – воно знадобиться для заправки салату.
  • Консерви розім’яти виделкою.
  • З огірків вийняти м’якоть і нарізати її соломкою. Яйця зварити і натерти на тертці.
  • У салатницю викласти квасолю, додати до неї тунець, яйця і огірки.
  • Влити масло з тунця, а якщо його мало, додати трохи оливкової або рослинного.
  • Покласти нарізаний кріп, все перемішати.

Подається така закуска в свежеприготовленном вигляді.

Дивіться також:  Салат з червоною рибою – 8 смачних рецептів