Готуємо з корейською морквою
Це блюдо пропонуємо приготувати порційно в спеціальних формах.
Інгредієнти:
- картопля фрі – 230 г;
- сіль;
- солоний огірок – 240 г;
- рослинна олія;
- корейська морквина – 180 г;
- майонез;
- філе куряче копчене – 320 р.
Приготування:
- У сотейник налити масло. Прогріти. Додати картоплю і смажити.
- Нарізати огірки. Подрібнити курячий шматок. Порубати корейську моркву.
- У спеціальні формувальні кільця викласти картоплю. Змастити майонезом. Розподілити курку. Нанести майонез.
- Вкрити огірковим кубиками, а слідом морквиною. Прибрати в холодильник. Настояти три години. Прибрати формувальні кільця.