Готуємо з огірком
Є ще один непоганий салат з капусти кольрабі, який можна внести в свою кулінарну скарбничку.
Список інгредієнтів, необхідних для його приготування, мінімальний:
- 4 огірка середнього розміру;
- 300 г кольрабі;
- 1 зубчик часнику;
- сіль;
- 120 грам сметани (або йогурту);
- 2 гілочка кропу.
Готується таке блюдо в три прийоми:
- Насамперед потрібно добре промити і нарізати соломкою овочі. Кольрабі попередньо слід очистити.
- Приготувати соус. Для цього треба розтерти в блендері сметану, часник, сіль і зелень кропу.
- З’єднати подрібнені овочі з соусом і перемішати.
Виходить дуже легкий освіжаючий салат, який ідеально підійде в якості закуски до обіду в спекотний літній день.