Салат з креветок – 15 рецептів смачного приготування

З червоною рибою

Інгредієнти:

  • півкіло неочищених великих креветок;
  • чверть кіло слабосоленого лосося;
  • стільки ж сиру;
  • 5 варених яєць;
  • 3 свіжих огірка;
  • ½ Лайма;
  • 2 великих моркви;
  • 1 пучок свіжого кропу і цибулі;
  • сіль і класичний майонез.

Приготування:

  • Креветки зварити, очистити і крупно порізати. Довільними шматочками подрібнити і червону рибу.
  • Яйця нарізати кубиками. Аналогічно подрібнити і варену моркву.
  • Сир і огірки крупно потерти.
  • Змішати продукти, посолити і всипати до них рубану зелень.

Заправити закуску сумішшю майонезу і лаймового соку.

Дивіться також:  Салат-Коктейль з шинкою – 7 смачних рецептів приготування