Салат з пекінської капусти — 12 рецептів приготування салатів

Зі свіжим огірком і кукурудзою

Смачний овочевий мікс з капусти, огірка, зелені і кукурудзи допускається заправити майонезом, сметаною, натуральним йогуртом без наповнювачів або, як в даному випадку, оливковою олією, змішаним з соком лимона.

Щоб приготувати легкий і хрусткий салат потрібні:

  • 450-550 г капусти;
  • 95 г свіжого огірка;
  • 140 г консервованої кукурудзи;
  • 14 г пір’я зеленої цибулі;
  • 14 г кропу (свіжої зелені);
  • 21 мл оливкової олії;
  • 4 мл лимонного соку;
  • сіль, спеції.

Приготування:

  • Чистий огірок і пекинку пошинкувати тонкою соломкою. З консервованої кукурудзи зцідити маринад. Промиту і обсушену зелень дрібно-намелко покришити.
  • Оливкова олія змішати з соком цитрусових, сіллю і спеціями. Скласти разом нарізані інгредієнти, перемішати і полити соусом на основі оливкової олії.
Дивіться також:  Салат Обжорка – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху