Зі свіжим огірком і кукурудзою
Смачний овочевий мікс з капусти, огірка, зелені і кукурудзи допускається заправити майонезом, сметаною, натуральним йогуртом без наповнювачів або, як в даному випадку, оливковою олією, змішаним з соком лимона.
Щоб приготувати легкий і хрусткий салат потрібні:
- 450-550 г капусти;
- 95 г свіжого огірка;
- 140 г консервованої кукурудзи;
- 14 г пір’я зеленої цибулі;
- 14 г кропу (свіжої зелені);
- 21 мл оливкової олії;
- 4 мл лимонного соку;
- сіль, спеції.
Приготування:
- Чистий огірок і пекинку пошинкувати тонкою соломкою. З консервованої кукурудзи зцідити маринад. Промиту і обсушену зелень дрібно-намелко покришити.
- Оливкова олія змішати з соком цитрусових, сіллю і спеціями. Скласти разом нарізані інгредієнти, перемішати і полити соусом на основі оливкової олії.