Салат з пекінської капусти — 12 рецептів приготування салатів

«Переполох» з капустою, куркою і печерицями

Існує декілька варіантів цього салату, але нижче наведено базовий, який при бажанні можна доповнити свіжим огірком або солодким перцем. Це зробить багатшими смак і колір готового страви.

Для закуски «Переполох» потрібні:

  • 340 г капусти пекінкі;
  • 230 г відвареного м’яса курки (можна використовувати грудку);
  • 150 г печериць;
  • 120 г моркви;
  • 28 г зеленого пір’яного цибулі;
  • 7 г часнику;
  • пара ложок сметано-майонезного соусу;
  • для обжарювання олію;
  • спеції — на вибір господині.

Готувати будемо так:

  • Грибні слайсы (тонкі пластини) зазолотить в сковороді на олії. Готові печериці остудити.
  • Пекинку порізати соломкою, грудку подрібнити дрібними кубиками, моркву – протерти через тертку, дрібно порізати пір’я цибулі.
  • До складу соусу входять сметана, майонез і пропущений через чеснокодавку пекучий овоч. Їх перемішують, приправляють спеціями і солять за бажанням.

Залишилося викласти складові страви в салатник або миску відповідного обсягу, полити сметано-майонезним соусом і перемішати.

Дивіться також:  Як приготувати кальмарів? 14 рецептів і страв
Прокрутка до верху