Салат з пекінською капустою і курячою грудкою: 14 рецептів приготування

Салат з пекінською капустою, куркою і кукурудзою

Можна зробити ситний салат з пекінською капустою і куркою, додавши до основних інгредієнтів яйця і консервовану кукурудзу.

Для приготування знадобиться:

  • 200 р «пекінкі»;
  • 3 яйця;
  • 200 г курки;
  • консервована кукурудза;
  • 3 свіжих огірка;
  • пучок кропу;
  • сметана або майонез.

Порядок приготування:

  • Зварити курку і яйця, остудити і дрібно порізати.
  • Вимити капусту, огірки і зелень подрібнити ножем і покласти до курки і яєць.
  • Злити сік з кукурудзи і висипати її в салат, додати сіль, сметану або майонезний соус, акуратно перемішати.

Важливо! Змішувати курку і яйця з іншими компонентами можна тільки після того, як вони повністю охолонуть, інакше блюдо придбає неприємний смак.

Дивіться також:  Салат з куркою – 9 рецептів приготування