Салат з пекінською капустою, куркою і кукурудзою
Можна зробити ситний салат з пекінською капустою і куркою, додавши до основних інгредієнтів яйця і консервовану кукурудзу.
Для приготування знадобиться:
- 200 р «пекінкі»;
- 3 яйця;
- 200 г курки;
- консервована кукурудза;
- 3 свіжих огірка;
- пучок кропу;
- сметана або майонез.
Порядок приготування:
- Зварити курку і яйця, остудити і дрібно порізати.
- Вимити капусту, огірки і зелень подрібнити ножем і покласти до курки і яєць.
- Злити сік з кукурудзи і висипати її в салат, додати сіль, сметану або майонезний соус, акуратно перемішати.
Важливо! Змішувати курку і яйця з іншими компонентами можна тільки після того, як вони повністю охолонуть, інакше блюдо придбає неприємний смак.