Цезаріон салат
Хто пробував цей салат, закохуються в нього буквально з першої ложки. Він дуже смачний, ситний, багатий правильно підібраними компонентами. Таку закуску можна сміливо подавати з будь-яким гарніром.
Готується він із:
- копченого курячого стегенця – пару штук;
- грибів свіжих – 300 г;
- цибуля – 2 шт.;
- помідор – 3 шт.;
- сиру – 380 г;
- майонезу, часнику.
Копчене м’ясо відокремити від кісток і нарізати дрібними кубиками. Грибочки з цибулею обсмажити на маслі, сир подрібнити теркою, томати нарізати невеликими брусочками. Викласти шарами в підходящу посуд м’ясо, піджарку, томати, сир. Кожен шар промащується білим соусом, крім самого верхнього.