Салат з пекінською капустою і сухариками – 11 рецептів приготування

Цезаріон салат

Хто пробував цей салат, закохуються в нього буквально з першої ложки. Він дуже смачний, ситний, багатий правильно підібраними компонентами. Таку закуску можна сміливо подавати з будь-яким гарніром.

Готується він із:

  • копченого курячого стегенця – пару штук;
  • грибів свіжих – 300 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • помідор – 3 шт.;
  • сиру – 380 г;
  • майонезу, часнику.

Копчене м’ясо відокремити від кісток і нарізати дрібними кубиками. Грибочки з цибулею обсмажити на маслі, сир подрібнити теркою, томати нарізати невеликими брусочками. Викласти шарами в підходящу посуд м’ясо, піджарку, томати, сир. Кожен шар промащується білим соусом, крім самого верхнього.

Дивіться також:  Крабовий салат класичний - 10 простих і смачних рецептів приготування салату з крабовими паличками