Салат з сухариками і кукурудзою – 10 смачних рецептів

З пекінською капустою

Пекінська капуста – овоч, багатий великою кількістю вітамінів, які особливо гостро потрібні організму в зимовий і весняний сезони.

Закуска з пекінською капустою проста в приготуванні і доступна для раціону протягом усього року.

Щоб приготувати легкий і поживний салат, слід підготувати:

  • 1 качан пекінської капусти;
  • 1⁄2 банки консервованої кукурудзи;
  • 3 яйця;
  • шматочок сиру;
  • 70 г сухариків;
  • 50 мл майонезу;
  • сіль і спеції.

Щоб наситити організм вітамінами:

  • Береться качан середнього розміру, який промивається і шинкуется тонкою стружкою.
  • Консервована кукурудза відкидається на друшляк, щоб з неї злилася вся рідина.
  • Шматочок сиру нарізається кубиками.
  • Яйця відварюють і після охолодження ріжуться крупно.
  • У великому салатнику збирається закуска: нашаткована капуста, кукурудза, яєчні кубики, сир і сухарі.
  • Традиційно салат заправляється майонезом. Для пікантності та гостроти смаку заправку можна зробити з соєвого соусу з подрібненим часником.
Дивіться також:  Салат з курки з чорносливом – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху