Салат з сухарикими і копченою ковбасою – 7 рецептів

З корейською морквою

На базі попереднього рецепту можна приготувати абсолютно новий салат з сухариками і копченою ковбасою. Достатньо замість квасолі взяти корейську моркву, а зелень і салатні листя замінити ріпчастою цибулею. Ці компоненти додадуть страві відсутню гостроту і зроблять його смак більш пікантним.

Для роботи знадобиться:

  • 80 г копченої ковбаси;
  • 1 невелика цибулина;
  • 200 г моркви по-корейськи;
  • ½ Банки консервованої квасолі;
  • 2 пачки будь-яких сухариків;
  • майонез.

Готується такий салатик буквально за лічені хвилини:

  • Дрібно нарізати цибулю і ковбасу. Форма заготовок в даному випадку значення не має.
  • Подрібнені продукти перекласти в тарілку.
  • Додати до них моркву і проціджену квасоля.
  • Заправити салат майонезом і перемішати.
  • Поставити блюдо в холодильник на кілька годин. Воно має добре настоятися, щоб інгредієнти змогли обмінятися ароматами.
  • Безпосередньо перед вживанням додати сухарі і перемішати.

Для прикраси такого салату можна використовувати свіже листя петрушки або рубаний зелений лук.

Дивіться також:  Салат з ананасами – 9 смачних рецептів
Прокрутка до верху