З корейською морквою
На базі попереднього рецепту можна приготувати абсолютно новий салат з сухариками і копченою ковбасою. Достатньо замість квасолі взяти корейську моркву, а зелень і салатні листя замінити ріпчастою цибулею. Ці компоненти додадуть страві відсутню гостроту і зроблять його смак більш пікантним.
Для роботи знадобиться:
- 80 г копченої ковбаси;
- 1 невелика цибулина;
- 200 г моркви по-корейськи;
- ½ Банки консервованої квасолі;
- 2 пачки будь-яких сухариків;
- майонез.
Готується такий салатик буквально за лічені хвилини:
- Дрібно нарізати цибулю і ковбасу. Форма заготовок в даному випадку значення не має.
- Подрібнені продукти перекласти в тарілку.
- Додати до них моркву і проціджену квасоля.
- Заправити салат майонезом і перемішати.
- Поставити блюдо в холодильник на кілька годин. Воно має добре настоятися, щоб інгредієнти змогли обмінятися ароматами.
- Безпосередньо перед вживанням додати сухарі і перемішати.
Для прикраси такого салату можна використовувати свіже листя петрушки або рубаний зелений лук.