Готуємо з помідорами
Щоб зробити салат з кириешки і копченою ковбасою більш соковитим, його рецептурний склад можна ввести свіжі томати.
Крім того, завдяки цьому компоненту готову страву відразу стане яскравим і дуже привабливим. Його неможливо буде не помітити на столі. Є один чудовий варіант, в якому використовуються лише п’ять компонентів: квасоля, кириешки, ковбаса копчена, помідори і майонез. Все дуже просто.
Вихідні продукти необхідно взяти в наступних кількостях:
- 1 баночка консервованої квасолі;
- 2 середніх помідора;
- 200 г напівкопченої ковбаси;
- 1 пачка кириешек;
- трохи майонезу.
Методика приготування страви, в принципі, залишається колишньою:
- Ковбасу нарізати соломкою.
- Томати покришити кубиками.
- Квасоля дістати з банки і процідити.
- Всі компоненти скласти в салатник.
- Полити їх майонезом і перемішати.
Ця страва ідеально підходить для швидкого перекусу, коли немає часу довго чаклувати над приготуванням складних страв.