З копченою куркою
Продукти рецепту:
- яйце – 4 шт.;
- майонез;
- сир молочний – 400 гр;
- виноград червоний – 400 гр;
- копчене куряче м’ясо – 0,5 кг.
Як зробити салат з виноградом і копченою куркою:
- У посуд наливаємо воду, опускаємо яйця варимо десять хвилин.
- Промитий виноград розрізати ножем уздовж на дві частини.
- Копчене м’ясо нашаткувати невеликими кубиками.
- Жовтки і білки розкладаємо в різні миски і подрібнюємо на тертці.
- Ту ж операцію проробляємо з шматками сиру.
- Починаємо формувати листковий салат.
- Викладаємо на тарілку яєчні білки, кубики м’яса, подрібнені жовтки і сир. Кожен шар ми промазуємо майонезом.
- Залишилося прикрасити верхівку страви половинками ягід. Салат можна відразу подавати до столу.