Гроно винограду
- синій великий виноград – 0,3 кг;
- трохи свіжої петрушки;
- копчене куряче філе – 0,4 кг;
- майонез;
- сир – 0,3 кг;
- яйце -3 шт.
Готуємо салат гроно винограду, діючи покроково:
- Ножем перетворюємо куряче м’ясо на маленькі кубики.
- Варені яйця остуджуємо, відокремлюємо білки і жовтки, подрібнити їх окремо на тертці.
- Так само подрібнюємо шматочки сиру.
- Починаємо формувати салат по верствам. Спочатку йдуть яєчні білки, потім курячі шматочки, подрібнені жовтки, сир. Кожен шар обробляємо майонезом.
- На верхівці салат викладаємо виноградини у вигляді грона.
- Прикрашаємо ласощі рубаною зеленню, закриваємо в холодильнику на 60 хвилин. Подавати на стіл у холодному вигляді.