Горіхова закуски з м’ясом
Салат з яловичиною і горіхами викладається шарами. Виходить гарна святкова закуска.
Продукти:
- яловичина варена 0,5 кг;
- 3 зубки часнику;
- 4 варені яйця;
- 5 солоних огірочків;
- ядра волоських горіхів 1 ст.;
- майонез.
Опис процесу:
- Часник пропустіть через прес.
- Натріть варені яйця.
- Солоні огірочки так само натріть або поріжте соломкою.
- Ядра волоських горіхів дрібно порубаєте і обсмажте на сухій сковороді.
- М’ясо розберіть на волокна, покладіть на тарілку першим шаром, зверху змастіть майонезом.
- Зверху м’яса – огірки, перемішані з часником, полити майонезом.
- Третій шар – яйця теж з майонезом.
- Зверху посипте салат горіхами, і поставте в холодильник на кілька годин.