Салат з яловичиною – 18 рецептів приготування смачних салатів в домашніх умовах

Як приготувати закуску з помідорами?

З яловичиною добре поєднуються свіжі овочі, особливо помідори.

Склад компонентів:

  • яловичина 300 г;
  • 3 ст. л. волоських горіхів;
  • 3 зубки часнику;
  • 3 ч. л. соєвого соусу;
  • 2 помідорчика;
  • 1 огірочок;
  • салатні листя;
  • олію для смаження;
  • сіль і майонез.

Опис процесу:

  • Обсмажте на сковороді в олії м’ясо, нарізане тонкими брусочками і полите соєвим соусом.
  • До готового м’яса додайте запашні і подрібнені ядра горіхів, і подрібнений часник.
  • Помийте овочі, наріжте великими шматочками, салатні листя можна порвати руками.
  • Покладіть на блюдо салатні листя, потім огірок і помідор, посолені за смаком, зверху м’ясо, перемішайте.
  • Нанесіть зверху сіточку з майонезу.
Дивіться також:  Салат з червоною квасолею – 9 рецептів приготування