Як приготувати закуску з помідорами?
З яловичиною добре поєднуються свіжі овочі, особливо помідори.
Склад компонентів:
- яловичина 300 г;
- 3 ст. л. волоських горіхів;
- 3 зубки часнику;
- 3 ч. л. соєвого соусу;
- 2 помідорчика;
- 1 огірочок;
- салатні листя;
- олію для смаження;
- сіль і майонез.
Опис процесу:
- Обсмажте на сковороді в олії м’ясо, нарізане тонкими брусочками і полите соєвим соусом.
- До готового м’яса додайте запашні і подрібнені ядра горіхів, і подрібнений часник.
- Помийте овочі, наріжте великими шматочками, салатні листя можна порвати руками.
- Покладіть на блюдо салатні листя, потім огірок і помідор, посолені за смаком, зверху м’ясо, перемішайте.
- Нанесіть зверху сіточку з майонезу.