Салати на святковий стіл – 15 найбільш смачних рецептів

З тунцем і сиром

Перед тим як подавати, обов’язково охолодіть закуску. У такому випадку ідеально розкриється смак. Блюдо просочиться і принесе задоволення всім гостям без винятку.

Інгредієнти:

  • яблуко кисло-солодке – 1 шт.;
  • яйце варене – 4 шт.;
  • сіль;
  • консервований тунець – банку;
  • сметана – 2 ст. ложки;
  • цибуля – 0,5 шт.;
  • майонез – 2 ст. ложки;
  • сир – 120 р.

При покупці звертайте увагу на консервну банку. На ній не повинно бути вм’ятин і жовтих плям, етикетка повинна щільно прилягати.

Приготування:

  • Порубати яйця. Злити рідину з рибної консерви. Нарізати. Отримані шматки відправити до яєць.
  • Нашаткувати цибулю. Змішати з рибним продуктом. Нарізати сирний шматок. Підготовлені кубики відправити до риби. Нарізати яблука. Помістити в салат.
  • Підсолити. Влити майонез. Додати сметану. Перемішати.
Дивіться також:  Салат з індичкою – 10 найбільш смачних рецептів