З тунцем і сиром
Перед тим як подавати, обов’язково охолодіть закуску. У такому випадку ідеально розкриється смак. Блюдо просочиться і принесе задоволення всім гостям без винятку.
Інгредієнти:
- яблуко кисло-солодке – 1 шт.;
- яйце варене – 4 шт.;
- сіль;
- консервований тунець – банку;
- сметана – 2 ст. ложки;
- цибуля – 0,5 шт.;
- майонез – 2 ст. ложки;
- сир – 120 р.
При покупці звертайте увагу на консервну банку. На ній не повинно бути вм’ятин і жовтих плям, етикетка повинна щільно прилягати.
Приготування:
- Порубати яйця. Злити рідину з рибної консерви. Нарізати. Отримані шматки відправити до яєць.
- Нашаткувати цибулю. Змішати з рибним продуктом. Нарізати сирний шматок. Підготовлені кубики відправити до риби. Нарізати яблука. Помістити в салат.
- Підсолити. Влити майонез. Додати сметану. Перемішати.