Вінегрет – 8 рецептів приготування салату

Вінегрет з оселедцем, заправлений спеціальним соусом

Інгредієнти: 2 варені буряків, моркви і великі картоплини, 3 дрібних маринованих огірки, філе середньої солоної оселедця, 130 г консервованого зеленого горошку, 90 г квашеної капусти, пучок зелені, свіжий часник за смаком, легкий майонез.

  • Варені овочі остуджувати і ріжуться невеликими кубиками.
  • Капуста віджимається і дрібно шинкуется.
  • Оселедець позбавляється навіть від самих дрібних кісточок, після чого її філе нарізати середніми шматочками. Щоб полегшити завдання господині, можна купити рибу шматочками.
  • Мариновані огірочки довільно рубаються гострим ножем. Найкраще подрібнювати їх мініатюрними кубиками.
  • Для соусу з’єднується майонез, роздавлений часник і мелкорубленая зелень.
  • У салатнику з’єднуються всі підготовлені в перший чотирьох кроках компоненти. До них висипається консервований зелений горошок без розсолу.

Залишилося за смаком посолити вінегрет з оселедцем і заправити його отримано ароматним соусом.

Так як в закусці є солона рибка і мариновані огірки, то важливо не переборщити з кількістю солі.

Дивіться також:  Салат Прага – 11 рецептів, смакота незвичайна!