Як приготувати сирники: 10 розкішних рецептів

Як приготувати класичні сирники із сиру — найкращий покроковий рецепт з відео

Класичний рецепт приготування сирників ніколи не підведе. До того ж готуються вони досить просто. Візьміть:

  • 350 р сиру будь-якої жирності;
  • 3 яйця;
  • трохи солі;
  • 3-4 ст. л. цукру;
  • ½ Ст. білого борошна і ще трохи для обвалювання виробів;
  • мало для смаження.

Приготування:

  • У велику ємність вбийте яйця, присолите їх і додайте цукор.
  • Туди ж викладіть сир і розітріть суміш виделкою. Від використання блендера краще відмовитися, він розіб’є масу занадто сильно і в ній зникне якась «зернистість» м’якого сиру.
  • Всипте порцію борошна, перемішайте.
  • Ще трохи борошна насипте в плоску тарілку. Набирайте невеликі жмені сирного тіста, формуйте з нього коржики товщиною 1-5 см і обвалюйте в борошні. Складіть готові напівфабрикати на досці, притрушенной борошном.
  • Розігрійте в сковороді масло і обсмажуйте сирники по 4-5 хвилин з кожного боку до рум’яної скоринки.
  • Обсмажені вироби покладіть на паперову серветку, щоб вбрався зайвий жир, а потім подайте зі сметаною або медом.
Дивіться також:  Пишні сирники з сиру – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху