Як приготувати класичні сирники із сиру — найкращий покроковий рецепт з відео
Класичний рецепт приготування сирників ніколи не підведе. До того ж готуються вони досить просто. Візьміть:
- 350 р сиру будь-якої жирності;
- 3 яйця;
- трохи солі;
- 3-4 ст. л. цукру;
- ½ Ст. білого борошна і ще трохи для обвалювання виробів;
- мало для смаження.
Приготування:
- У велику ємність вбийте яйця, присолите їх і додайте цукор.
- Туди ж викладіть сир і розітріть суміш виделкою. Від використання блендера краще відмовитися, він розіб’є масу занадто сильно і в ній зникне якась «зернистість» м’якого сиру.
- Всипте порцію борошна, перемішайте.
- Ще трохи борошна насипте в плоску тарілку. Набирайте невеликі жмені сирного тіста, формуйте з нього коржики товщиною 1-5 см і обвалюйте в борошні. Складіть готові напівфабрикати на досці, притрушенной борошном.
- Розігрійте в сковороді масло і обсмажуйте сирники по 4-5 хвилин з кожного боку до рум’яної скоринки.
- Обсмажені вироби покладіть на паперову серветку, щоб вбрався зайвий жир, а потім подайте зі сметаною або медом.