Як приготувати сирники: 10 розкішних рецептів

Несолодкі сирники із сиру з цибулею і часником — рецепт в мультиварці

Дуже оригінальний смак мають несолодкі сирники, які можна приготувати в мультиварці. Особливу пікантність надає випічці ріпчасту цибулю і часник. Візьміть:

  • 500 г сиру;
  • одну невелику цибулину;
  • пару зубочки часнику;
  • 1-2 яйця (залежить від початкової жирності сиру);
  • 0.5 ст. борошна;
  • трохи солі;
  • мелений чорний перчик;
  • олія для обсмажування.

Приготування:

  • Як можна менше наріжте цибулину і часник, додайте їх в основну масу. Присолите її і поперчіть за смаком. Акуратно перемішайте для з’єднання всіх компонентів.
  • У глибоку миску викласти сир, одне–два яйця і столову ложку борошна (решту насипте на тарілку для обвалювання), цибулю і часник. За бажанням можна додати паприку.
  • Наліпити з сирного тіста кульки невеликого розміру, обваляйте їх у борошні й злегка прbплюсніть.
  • У чашу мультиварки влийте пару ложок олії і добре прогрійте близько 5 хвилин. Встановіть режим «випічка», викладіть в один шар порцію сирників і запікайте з кожного боку за 15 хвилин.

Несолодкі сирники в мультиварці готові!

Дивіться також:  Сирники по Дюкану – 8 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді або в мультиварці
Прокрутка до верху