Несолодкі сирники із сиру з цибулею і часником — рецепт в мультиварці
Дуже оригінальний смак мають несолодкі сирники, які можна приготувати в мультиварці. Особливу пікантність надає випічці ріпчасту цибулю і часник. Візьміть:
- 500 г сиру;
- одну невелику цибулину;
- пару зубочки часнику;
- 1-2 яйця (залежить від початкової жирності сиру);
- 0.5 ст. борошна;
- трохи солі;
- мелений чорний перчик;
- олія для обсмажування.
Приготування:
- Як можна менше наріжте цибулину і часник, додайте їх в основну масу. Присолите її і поперчіть за смаком. Акуратно перемішайте для з’єднання всіх компонентів.
- У глибоку миску викласти сир, одне–два яйця і столову ложку борошна (решту насипте на тарілку для обвалювання), цибулю і часник. За бажанням можна додати паприку.
- Наліпити з сирного тіста кульки невеликого розміру, обваляйте їх у борошні й злегка прbплюсніть.
- У чашу мультиварки влийте пару ложок олії і добре прогрійте близько 5 хвилин. Встановіть режим «випічка», викладіть в один шар порцію сирників і запікайте з кожного боку за 15 хвилин.
Несолодкі сирники в мультиварці готові!