Як приготувати сирники: 10 розкішних рецептів

Як приготувати сирники в духовці

Існує чимало способів приготування сирників. Але в духовці вони виходять самими ніжними і повітряними. Заздалегідь запасіться продуктами:

  • 300 г краще домашнього сиру;
  • близько 100 г цукру;
  • стільки ж борошна вищої категорії;
  • 2-3 сирих жовтка;
  • ванілін для аромату;
  • пучку дрібної солі.

Приготування:

  • Сир злегка розітріть виделкою, щоб він став більш м’яким і однорідним.
  • Додайте щіпку солі, цукор, ваніль і відокремлені від білків, жовтки. Акуратно перемішайте.
  • Просійте в борошно і замісіть тісто виделкою досить щільне тісто. Головне, не перестарайтеся з борошном!
  • Змастивши руки рослинним маслом або змочивши водою, зліпити невеликі плюшки.
  • Застеліть деко пергаментом, злегка промажте його шматочком вершкового масла, зверху розкладіть напівфабрикати.
  • Духовку заздалегідь розігрійте (180 °С), випікайте сирні вироби близько 25-30 хвилин до приємної скоринки.

Дивіться також:  Сирники з сиру з родзинками – 7 рецептів, як приготувати пишні та смачні сирники
Прокрутка до верху