Як зробити сирники смачні і пишні – 8 рецептів приготування

Парові сирники в мультиварці

З допомогою цього приладу можна приготувати парові сирник. Вони вийдуть пишними і соковитими. До того ж, це набагато простіше, ніж смаження на сковороді.

До складу входить:

  • сир – 0,4 кг;
  • вода – 2 ст. ложки;
  • пшеничне борошно – 0,1 кг;
  • ягоди малини (можна використовувати заморожені) – 50 грам;
  • пісне масло – 1 ст. ложка;
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • цукор-пісок – 3 ст. ложки.

Дії:

  • У велику посуд насипте сир, додайте до нього яйця. Все змішайте виделкою.
  • Додайте борошно і 2 ложки піску.
  • Тепер міксером доведіть тісто до потрібної консистенції. Спочатку поставте його на мінімум, постійно підвищуйте швидкість. Поки сирна маса не стане однорідною.
  • Візьміть силіконові формочки і змастіть їх маслом.
  • Розкладіть сирне тісто по формочках. Заповнюйте їх не повністю, тому що сирники збільшаться в розмірі. Якщо у вас немає силіконових пристосувань, то сформуйте звичайні сирники.
  • Закип’ятіть в чайнику воду. Залийте її в мультиварку, вона повинна займати 1/3 всього простору.
  • Тепер поставте кошик для варіння на пару, і поставте на неї формочки.
  • Виберіть програму «варка на пару» на 30 хвилин.
  • Поки готуються сирники, можна зробити малиновий соус. Для цього, промийте малину і покладіть її в блюдо для мультиварки. Додайте туди ще цукор і дві ложки води. Все змішайте.
  • Надішліть малинову суміш в мікрохвильову піч на 5 хвилин. Якщо у вас немає мікрохвильової печі, то зробіть соус на водяній бані.
  • Готові сирника викладайте на красиве блюдо. Зверху все полийте соусом. Ось і все — смачні сирники із сиру готові.
Дивіться також:  Пишні сирники з сиру – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху