Без додавання яєць
Сирники виходять пишними і красивими.
Інгредієнти:
- сир – 0,5 кг;
- борошно – 1 ст. ложка для сирників + 3 ложки для обвалювання;
- сіль – на кінчику ножа;
- рафінована олія – для смаження;
- цукор-пісок – 2 ч. ложки.
Приготування:
- Подрібніть сир заглибним блендером і додайте до нього цукор.
- Тепер додайте сіль і ложку борошна. Все перемішайте до однорідності. Можна знову скористатися заглибним блендером.
- Скачайте з сиру широку ковбаску.
- Тепер гострим ножем розріжте сирники на однакові шматочки. Їх висота повинна бути близько 1-1,5 сантиметра.
- Кожен шматочок присипте борошном.
- Влийте в сковороду рафіновану олію і добре розігрійте її.
- Викладайте сирники і обсмажуйте їх під кришкою.
- Коли сирники підрум’яняться, перевертайте їх і смажте з іншого боку без кришки.
- Готові сирники без яєць викладайте на порційну тарілку і прикрасьте їх улюбленим соусом.