Як зробити сирники смачні і пишні – 8 рецептів приготування

Без додавання яєць

Сирники виходять пишними і красивими.

Інгредієнти:

  • сир – 0,5 кг;
  • борошно – 1 ст. ложка для сирників + 3 ложки для обвалювання;
  • сіль – на кінчику ножа;
  • рафінована олія – для смаження;
  • цукор-пісок – 2 ч. ложки.

Приготування:

  • Подрібніть сир заглибним блендером і додайте до нього цукор.
  • Тепер додайте сіль і ложку борошна. Все перемішайте до однорідності. Можна знову скористатися заглибним блендером.
  • Скачайте з сиру широку ковбаску.
  • Тепер гострим ножем розріжте сирники на однакові шматочки. Їх висота повинна бути близько 1-1,5 сантиметра.
  • Кожен шматочок присипте борошном.
  • Влийте в сковороду рафіновану олію і добре розігрійте її.
  • Викладайте сирники і обсмажуйте їх під кришкою.
  • Коли сирники підрум’яняться, перевертайте їх і смажте з іншого боку без кришки.
  • Готові сирники без яєць викладайте на порційну тарілку і прикрасьте їх улюбленим соусом.
Дивіться також:  Пишні сирники з сиру – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху