Як зробити сирники смачні і пишні – 8 рецептів приготування

Готуємо покроково з манкою

Інгредієнти:

  • сир – 0,6 кг;
  • цукор – 50-60 грам;
  • родзинки або курага – 50 грам;
  • манна крупа – 0,18 кг;
  • яйця – 3 шт.;
  • сіль – 1 щіпка;
  • неароматное масло.

Дії:

  • Курагу залийте окропом.
  • Промните сир виделкою, додайте до нього яйця.Потім все змішати до однорідності.
  • Додайте цукор, манку (лише 80 грамів) і сіль. Все перемішайте і залиште цю суміш на 15-20 хвилин. За цей час манна крупа набубнявіє, і вийдуть пишні сирники.
  • Перекладіть курагу на паперові рушники і просушіть її. Наріжте її невеликими кубиками. Тепер можна додати курагу в тісто. Адже вологий сухофрукт може порушити структуру сирників.
  • Візьміть в руку трохи тесту, обваляйте його в манці. Тепер формуйте сирники.
  • Обсмажте сирники на гарячій сковороді з обох боків до готовності. Подавайте їх з улюбленим варенням.
Дивіться також:  Рецепт сирників з сиру в духовці
Прокрутка до верху