Готуємо покроково з манкою
Інгредієнти:
- сир – 0,6 кг;
- цукор – 50-60 грам;
- родзинки або курага – 50 грам;
- манна крупа – 0,18 кг;
- яйця – 3 шт.;
- сіль – 1 щіпка;
- неароматное масло.
Дії:
- Курагу залийте окропом.
- Промните сир виделкою, додайте до нього яйця.Потім все змішати до однорідності.
- Додайте цукор, манку (лише 80 грамів) і сіль. Все перемішайте і залиште цю суміш на 15-20 хвилин. За цей час манна крупа набубнявіє, і вийдуть пишні сирники.
- Перекладіть курагу на паперові рушники і просушіть її. Наріжте її невеликими кубиками. Тепер можна додати курагу в тісто. Адже вологий сухофрукт може порушити структуру сирників.
- Візьміть в руку трохи тесту, обваляйте його в манці. Тепер формуйте сирники.
- Обсмажте сирники на гарячій сковороді з обох боків до готовності. Подавайте їх з улюбленим варенням.