Яблучні сирник
До складу входить:
- сир – 0,36 кг;
- манна крупа – 4 ст. ложки;
- яйця – 2 шт.;
- ванільний цукор – ½ ч. ложки;
- борошно – 2 ст. ложки;
- яблуко – 2 шт.;
- пісне масло;
- сода – на кінчику ножа;
- цукор-пісок – 3 ст. ложки.
Дії:
- Збийте яйця. Додайте до них сир. Все змішайте виделкою.
- Тепер візьміть занурювальний блендер і подрібніть сирну масу, поки вона не стане однорідною.
- Додайте звичайний і ванільний цукор. Якщо хочете, можна покласти його трохи більше.
- Всипте манну крупу і все змішайте.
- Просійте борошно і додайте її до сирної маси. Додайте соду. Все перемішайте.
- Зніміть з яблук шкірку і видалити насінну коробку. Наріжте їх невеликими кубиками. Пересипте їх в тісто. Сорт яблук вибирайте самі, враховуючи ваші смакові переваги. Але багато рекомендують поєднувати кислі і солодкі яблука.
- Розігрійте сковороду з олією.
- На розпечену поверхню викладайте сирні вироби. Набирайте тісто столовою ложкою і викладайте його на невеликій відстані один від одного.
- Смажте сирник з обох боків до золотистого кольору. Приблизний час готування – по 2 хвилини з кожного боку.
- Готові сирника викладайте на порційні тарілки, зверху притрусіть їх цукровою пудрою. Подавайте разом з яблучним соусом. Приємного вам апетиту!