Як зробити сирники смачні і пишні – 8 рецептів приготування

Яблучні сирник

До складу входить:

  • сир – 0,36 кг;
  • манна крупа – 4 ст. ложки;
  • яйця – 2 шт.;
  • ванільний цукор – ½ ч. ложки;
  • борошно – 2 ст. ложки;
  • яблуко – 2 шт.;
  • пісне масло;
  • сода – на кінчику ножа;
  • цукор-пісок – 3 ст. ложки.

Дії:

  • Збийте яйця. Додайте до них сир. Все змішайте виделкою.
  • Тепер візьміть занурювальний блендер і подрібніть сирну масу, поки вона не стане однорідною.
  • Додайте звичайний і ванільний цукор. Якщо хочете, можна покласти його трохи більше.
  • Всипте манну крупу і все змішайте.
  • Просійте борошно і додайте її до сирної маси. Додайте соду. Все перемішайте.
  • Зніміть з яблук шкірку і видалити насінну коробку. Наріжте їх невеликими кубиками. Пересипте їх в тісто. Сорт яблук вибирайте самі, враховуючи ваші смакові переваги. Але багато рекомендують поєднувати кислі і солодкі яблука.
  • Розігрійте сковороду з олією.
  • На розпечену поверхню викладайте сирні вироби. Набирайте тісто столовою ложкою і викладайте його на невеликій відстані один від одного.
  • Смажте сирник з обох боків до золотистого кольору. Приблизний час готування – по 2 хвилини з кожного боку.
  • Готові сирника викладайте на порційні тарілки, зверху притрусіть їх цукровою пудрою. Подавайте разом з яблучним соусом. Приємного вам апетиту!
Дивіться також:  Сирники з сиру з родзинками – 7 рецептів, як приготувати пишні та смачні сирники
Прокрутка до верху